Successful install. Program does not load fully.

5 posts / 0 new
Last post
#1 Successful install. Program does not load fully.

I have downloaded SkyCAD v1.1.1 and installed it. (Install was a bit slow and hung up for several seconds at 67%, but did finish.)

Program launches and I am able to create a log-in account. Then the "Loading Environment" animated splash screen pops up, appears to load, and then the program just ends. Windows 10 Task Manager shows the program just disappear from the active Apps list and nothing is seen from SkyCAD in the background processes list.

Interesting note: The log in screen shows up in Task Manager as an active App, but does not register as an open program on the taskbar at the bottom of the screen. As soon as the log in screen closes and the "Loading Environments" Animated splash screen starts, then the program is seen in the taskbar shortly before ending itself.

-Donovan

Did you run a complete uninstall

Hi Donovan,

Thanks for reporting this issue. Did you do a complete uninstall of previous SkyCAD versions prior to installing version 1.1.1?

Thanks!

Complete uninstall was completed.

-Hello Karl,

Yes. A complete uninstall was performed.

-Donovan

Re-uninstalled and re-installed. Working now!

-Hello Karl,

I re-uninstalled and then re-installed from another more local location. This time I chose to initiate admisistrator rights before launching the install. The installation was quick and the program fully loaded! Now its time to take her out for a spin!

-Best Regards,

-Donovan

Administrator rights

Nice one Donovan. I'm glad you were able to find a way forward.

Thanks!