Sk

PLC I/O description not appearing

8 posts / 0 new
Last post
#1 PLC I/O description not appearing  [ Closed ]

Hi there

Im wondering why when I close the software and re-open again im loosing the descriptions on my PLC I/O modules.

they were set properly and were appearing before closing. I still have them available in the IO's list

Attached pictures

Hmmmm...

That is mysterious...

A couple of questions to help us figure this out:

- Is this systematic to all your PLC/PLC Modules, or just on this page?

- Are these blocks you made through the Block Generator, or were they already available in the out-of-the-box SkyCAD library?

Thanks in advance for you answers.

its on all modules 

its on all modules 

they are a blocks that i create

Thanks for this information.

We have been able to reproduce this issue.

We are concentrating our efforts on resolving this.  We'll keep you informed.

 

Ok, we found the cause...

Again, thanks for letting us know about that.

As you will notice at the top of your orginal post, a ticket was created in relation with this topic.  We don't know yet when we will be able to provide a version that handles this, but we will update you as soon as we know.

Fixed.

Ok, we figured out how to fix the issue.  You should see your comment back after installing the next version.

That said, the current in-dev version got quite a lot of changes to it, thus require in-depth testing prior to releasing it.  Hopefully this should be all done by the middle of next week.

Again, thanks for pointing this out, and for your patience!

No worries

No worries

will waiting for your prompt about the new release

This is now fix on version 1.1.19

Hi,

Version 1.1.19, which is now available for download, fixes this issue.  IO comments should be displayed again opun re-opening of the project.